Endre:  Gå til:
05.10.2003 kl 14:00 Rosseland grusbane Publikumstall: 40
Rosseland BK
6 - 3
Nærbø IL
Dommer: Trond Bertelsen Seriekamp-

Målscorer
Morten Sørensen (str) (9)
Morten Sørensen (24)
Åge Tjensvoll (28)
Lasse Johannesen (55)
Gunnar U. Stangeland (75)
Lasse Johannesen (87)
Ingen
Startellever
Per Arne Hadland
Bjarte Apeland
Pierre Hatjoullis
Terje Haugland
Jo Åge Undheim
Ole Petter Malmin
Ørjan Lie
Åge Tjensvoll
Morten Sørensen
Gunnar U. Stangeland
Lasse Johannesen
Innbyttere
Kjell Ove Taksdal
Rolf Frøyland
Martin Oma
Ingve Steinsland
Bytter
Rolf Frøyland -> Ørjan Lie (46)
Kjell Ove Taksdal -> Åge Tjensvoll (70)
Martin Oma -> Jo Åge Undheim (70)
Ingve Steinsland -> Gunnar U. Stangeland (88)
Ingen
Gule kort
Ingen. Ingen
Røde kort
Ingen. Ingen
Kamprapport
Lokalderbyet mellom Rosseland og Nærbø har blitt målrikt ved tre anledninger denne sesongen. Mens Nærbø trakk det lengte strået med 5-4 på gresset i Idrettslunden, har Rosseland vært overlegne på egen grus. I vinterserien vant oransjetrøyene 8-3 og søndag, i sesongens siste kamp, var det igjen duket for solid hjemmeseier.
Morten Sørensen førte hjemmelaget i ledelsen, da han satte en litt billig straffe i mål etter ti minutter. Nærbø utlignet på corner, før Sørensen igjen sørget for hjemmeledelse etter frispark. De fleste målene kom etter dødball søndag, også Åge Tjensvolls 3-1-scoring. Den utflyttede undheimsbuen styrte inn en frispark-kombinasjon fra Lie/Johannesen.
Rosseland var best før pause, men slapp seg litt nedpå innledningsvis i andre omgang. Jonas Øvestad reduserte til 3-2 og trodde senere han hadde utlignet, men dommeren annullerte det andre målet for armbruk.
Lasse Johannesen, Rolf Frøyland og Gunnar U. Stangeland stod bak de to neste målene som punkterte kampen. Johnny Wiig og Nærbø fikk en redusering til før Lasse Johannesen satte endelig punktum for sesongen med 6-3.
Hjemmelaget fikk dermed en solid slutt på en svært ujevn sesong. Femteplassen på tabellen er imidlertid ingenting å være stolte av. Nærbøs unge mannskap har også slitt periodevis, men dersom de får beholde stammen i laget, kommer de blåstripete garantert til å havne høyere på tabellen neste år.
Statistikk Rosseland Ballklubb A-lag 1980-2022