Røde kort
Ingen. Ingen
Kamprapport | Før kampen
Årets første seriekamp åpnet nervøst med mange dueller og upresise pasninger. Nærbø kom best i gang, mens Rosseland skapte de største sjansene.
Erik Westby fikk kjempetreff fra 25 meter da han førte hjemmelaget i ledelsen etter 33 minutter. Samme mann kunne doblet ledelsen etter flott forarbeid av Espen Bru, men RBK-spissen traff ikke like godt fra kort hold.
Nærbø ville mest i andre omgang og utlignet fortjent på et godt slått corner. Geir Haugseng fikk gå opp alene å stange utligningen i målet bak Rune Kenneth Nygård.
Rosseland kjempet seg tilbake i kampen, men hadde nok å gjøre bakover på Nærbøs kontringer.
Det var likevel ikke noe å si på 2-1 da Erik Westby satte Trond Tveits pasning i mål 10 minutt ut i andre omgang.
Nærbø flyttet fram folk i håp om å utligne, og Rosseland fikk natulig nok store rom framover.
Ti minuter før slutt punkterte Trond Tveit kampen etter flott forarbeid av Erik Westby.
Alt i alt en jevn tøff kamp, hvor Rosseland ville mest og vant fortjent.