27.01.2006 kl 18:00 Madla kunstgress Publikumstall: 25

Erik Westby
Anders Törmä
Heine Schea
Ingen Anders Törmä -> Jo Åge Undheim (23)
Heine Schea -> Gunnar U. Stangeland (60)
Kamprapport | Før kampen
Rosseland greide "bare" 2-2 borte mot Madla fredag, men laget viste mye positivt i det kalde været på Madla.
Debutantene Erik Brunes, Rune Kenneth Nygård, Erik Westbye og Anders Törmä gjorde et solid inntrykk og kan bli gode tilvekster til årets RBK-lag.

RBK åpnet litt usikkert og fikk en tidlig scoring mot seg da Ronny P. Einarsen bommet på en klarering. Laget kom imidlertid sterk tilbake og skapte mange farlige sjanser. Etter en halvtime ordnet Lasse Johannesen balanse etter et flott angrep, mens debutant Erik Westbys stuss på Ponnis innkast førte gjestene i ledelsen.
Rosseland kunne mangedoblet ledelsen i andreomgang, men utur og en god Madla-keeper hindret flere scoringer.
Jo Åge Undheim ble tidlig skadet og da Gunnar U. Stangeland og Ronny P. Einarsen ble skadde etter pause, ble det tungt med bare to innbyttere. Hjemmelaget kontret inn en scoring mot slutten slik at det endte uavgjort.
Rosseland viste mye positivt gjennom hele kampen, mens andre ting viste tydelig at det var årets første kamp.