03.05.2002 kl 19:00 Hognestad stadion Publikumstall: 35

Terje Haugland
Sverre Aune
Kjell Ove Taksdal
Terje Haugland -> Ole Petter Malmin (46)
Lasse Johannesen -> Morten Sørensen (75)
Morten Sørensen
Ola Fintland
Ingen. Ingen

Bilder fra kampen
Rosseland kontrollerte inn en meget solid seier mot et svakt Sauda-lag. RBK tok komadoen fra start og burde ha ledet alt etter ett minutt. Men mål ble det ikke før i midten av første omgang da Sørensen fikk sitt første mål for sesongen. Det skulle komme to mål til før pause og dermed tok Rosseland med seg en komfortable ledelse til pause.
Der ble de enige om å fortsette å presse for flere mål, noe som raskt gav utslag i 2. omgang da Stangeland kontrollert headet inn 4-0. Nå vartet hjemmelaget opp med mye godt spill og fine kombinasjoner som førte til to flotte volleymål av Sørensen og Haugland. Etter dette falt kvaliteten og konsentrasjonen hos hjemmelaget og Sauda fikk redusere to ganger før slutt.
Men Rosseland tok seg sammen og på overtid fikk Lasse Johannesen æren av å sette punktum med 7-2-målet. Dermed har Rosseland nå fått den åpningen de håpet på etter nedrykket fra ifjor.
Statistikk Rosseland Ballklubb A-lag 1980-2022