19.05.2003 kl 19:00 Riska stadion Publikumstall: 50

Sverre Aune
Kjell Ove Taksdal
Morten Sørensen
Ingen Sverre Aune -> Rolf Frøyland (46)
Morten Sørensen -> Gunnar U. Stangeland (60)
Kjell Ove Taksdal -> Johan Lende (70)
Motgangen fortsatte for Rosseland mot Riska mandag. Etter to uavgjorte kamper, gikk oransjetrøyene fra Bryne Øst på sitt første serietap for sesongen. I en jevnspilt kamp tok hjemmelaget Riska best vare på sjansene, og en halvtime ut i kampen var det klart for 1-0 etter rot i RBK-forsvaret.
Gjestene hadde flere sjanser til å utligne ledelsen, men marginene var ikke på Rosselands side. Lasse Johannesen traff tverrliggeren ved et forsøk, og var også svært nær på et par gode innlegg fra høyre før pause.
Rosseland flyttet fram spillerne og presset febrilsk for en utligning på den sleipe banen. Det skapte kontringer til hjemmelaget. Fem minutter før slutt reddet Per Arne Hadland straffespark, men desverre til ingen nytte. Rosseland fikk ikke ballen i mål, og Riska satte 2-0-spikeren i RBK-kista to minutter på overtid.
Dommer Urban kjørte en svært uortodoks linje, og avgjørelsene om å dømme straffespark eller ikke var ren bingo. Resultatet kunne vært anderledes om Rosseland hadde fått minst et fortjent straffespark, det kunne det også ha vært dersom det gjestende laget hadde sett været an med tanke på riktig skovalg...