Endre:  Gå til:
02.07.2002 kl 19:00 Publikumstall:
Rosseland BK
2 - 2
Varhaug IL
Dommer: Seriekamp-

Målscorer
Morten Sørensen (str) (20)
Ole Petter Malmin (36)
Gøran Håland(58)
Gert Serigstad(89)
Startellever
Tor Rune Ree
Bjarte Apeland
Ådne Søyland
Pierre Hatjoullis
Øyvind Harestad
Terje Haugland
Ole Petter Malmin
Ørjan Lie
Sverre Aune
Kjell Ove Taksdal
Morten Sørensen
Torbjørn Haugstad jr
Magnus Varhaug
Morten Thunshelle
Mads Håland
Petter Dubland
Gert Serigstad
Livar Tjensvoll
Magnar Lode
Gøran Håland
Morten Jelsa
Harald Tjensvoll
Innbyttere
Johan Lende
Ola Fintland
Rune Båtsvik
Bjørn Ingvar Kydland
Bytter
Ingen. Ingen
Gule kort
Ingen. Gøran Håland
Magnar Lode
Røde kort
Ingen. Ingen
Kamprapport
Det var duket for en skikkelig toppkamp i siste serierunde før sommerferien. Kampen startet jevnt med et lite overtak til Rosseland. Det var først etter at en varhaugspiller fikk et tidlig gult kort, at kampen endret karakter. Varhaugspillerene begynte å bruke mer av kreftene sine på syting og klaging enn på fotball, noe som Rosseland utnyttet.
Etter 20 min ble Kjell Ove Taksdal felt innenfor 16 meteren. og det påfølgende straffesparket satte Morten Sørensen kontant i mål. Etter dette jevnet det seg noe ut, og Varhaugs Morten Thunshelle trodde ikke sine egne øyne da Tor Rune Ree reddet mesterlig etter en heading fra kloss hold.
Etter 36 min. ble en presis corner møtt av Ole Petter Malmin som sikkert headet inn 2-0. Det var et helt rettferdig resultat til pause da Rosseland blant annet hadde et skudd i stangen rett før pause.
Etter pause kom et Varhauglag på banen som ønsket å revansjere seg. De dominerte til tider banespillet, men uten å skape de helt store sjansene. Etter 58 min derimot kom Gøran Håland fri på kanten, et veggspill senere og han var alene med keeper uten å gjøre feil. Etter dette ble Rosseland presset tilbake, men kom på noen farlige kontringer.
Varhaug fortsatte å stange uten hell, og det skulle stå seg slik helt til 44 min ut i 2 omgang. Da traff Gert Arild Serigstad perfekt på en chip fra 20 meter, et flott mål. Det var ergelig for Rosseland, men trolig rettferdig kampen sett under ett. Varhaug stod frem som et bedre trent lag enn Rosseland, noe som gav utslag mot slutten. Det tegner til å bli en spennende høst i denne avdelingen, med kamp om opprykk helt til slutt.
Statistikk Rosseland Ballklubb A-lag 1980-2022