Endre:  Gå til:
15.08.2002 kl 19:00 Hognestad stadion Publikumstall: 40
Rosseland BK
3 - 1
Sunde
Dommer: Seriekamp-

Målscorer
Terje Haugland (20)
Terje Haugland (37)
Sverre Aune (82)
Ingen
Startellever
Torfinn Johansen
Bjarte Apeland
Ola Fintland
Sjur Stangeland
Terje Haugland
Ole Petter Malmin
Ørjan Lie
Sverre Aune
Kjell Ove Taksdal
Morten Sørensen
Frode Eriksen
Innbyttere
Lars Ove Straumland
Øyvind Harestad
Lasse Johannesen
Bytter
Ingen. Ingen
Gule kort
Ingen. Ingen
Røde kort
Ingen. Ingen
Kamprapport
Etter flausen i forrige serierunde var det et revansjesugent Rosselands lag som skulle møte Sunde. Kampen startet noe passivt fra begge lag, men med Rosseland som det førende laget. Etter 20 min lurte Terje Haugland seg unna Sundes offsidefelle. Han løp fra alt og alle for så å sette sikkert inn 1-0.
Sunde fortsatte sitt dristige offsidespill i forsvaret, noe som skulle få konsekvenser. For etter 37 minutter ble nok en gang Terje Haugland spilt fri, og som tidligere i kampen gjorde han ingen feil i avslutningsfasen. I denne perioden kunne og burde Rosseland utnyttet det vaklende Sunde forsvaret, men så skjedde ikke.
Etter pause kom Sunde mer med i spillet og kampen jevnet seg ut. Og som så mange ganger før denne sesongen slipper Rosseland inn det andre laget i kampen med et noe unødvendig mål. Dermed ble det mer spenning en nødvendig i kampen. Selv om Sunde nå presset Rosseland tilbake skapte de ikke de helt store sjansene, mye takket være et bastant forsvarsspill fra Rosseland. Etter 81 minutter kom endelig målet som punkterte kampen. Sverre Aune blir frispilt inne i 16 meteren og setter ballen sikket i mål. Dermed var kampen i realiteten over og Rosseland vakler med i toppen av avdelingen sin.
Statistikk Rosseland Ballklubb A-lag 1980-2022