Endre:  Gå til:
24.04.2008 kl 19:00 Varhaug stadion Publikumstall: 62
Varhaug IL
2 - 1
Rosseland BK
Dommer: Ove Andre Hansen Seriekamp-

Målscorer
Bengt Sundvor (10)
Harald Tjensvoll (62)
Svein Arne Monsen (34)
Startellever
Terje Aasen
Håvard Hellvik
Bjarte Apeland
Kenneth Brown
Espen Bru
Alf Georg Tjåland
Svein Arne Monsen
Roy Andrè Einarsen
Per Haugland
Lasse Johannesen
Espen Bjelland
Innbyttere
Ronny Ponni Einarsen
Stig Rosseland
Robel Fesshaie
Peter Mörk
Per Asle Horpestad
Gunnar U. Stangeland
Bytter
Ingen Per Asle Horpestad -> Alf Georg Tjåland (15)
Robel Fesshaie -> Kenneth Brown (32)
Gule kort
Ingen Espen Bru (17)
Røde kort
Ingen Espen Bru (33)
Kamprapport | Før kampen
Rosseland solgte seg dyrt i årets første gresskamp på Varhaug. Etter et tidlig baklengsmål var Rosseland fullt på høyde med hjemmelaget, også etter at Espen Bru på uforståelig vis fikk marsjordre. Svein Arne Monsen kranglet inn 1-1 et kvarter før pause, dette holdt seg et kvarter ut i andre omgang. Med ti mann kjempet RBK hardt for utligning og var faktisk meget nær på overtid ved Robel Fesshaie og Per Haugland.

Med Enok Bore på jobbreise og Kenneth Holen ute med sykdom, ble superveteran Terje Aasen hyret inn til å vokte buret mot Varhaug.
Aasen spilte en kjempekamp, men kunne ikke hindre at Varhaug fikk sette to relativt enkle mål.
Midtstopperne Bjarte Apeland og Håvard Hellvik var svært solide mot Varhaug, mens Per Haugland og Espen Bjelland la ned en kjempejobb på midtbanen og i angrep.
Innbytterne Per Asle Horpestad og Robel Fesshaie måtte tidlig i sving da Alf Georg Tjåland og Kenneth Brown ble skadet, begge viste at de holder godt fjerdedivisjonsnivå.
Hele Rosselands-laget skal ha honnør for måten de gjennomførte årets første kamp på naturgress. Rosseland var minst like gode som Varhaug med en mann mindre i 60 minutter, det lover godt for fortsettelsen.

Spillemessig var ikke kampen det helt store. Humpete bane, varierende presisjon og svak dømming bidro til det. Sjansene var jevnt fordelt, men hjemmelaget trakk det lengste strået torsdag.
Statistikk Rosseland Ballklubb A-lag 1980-2022