08.08.2008 kl 19:00 Idrettsparken Publikumstall: 80
Dommer: Geir Kro Seriekamp-

Eivind Blakstad (6)
Eivind Blakstad (45+2)
Hans Marius Slettebø (46)
Hans Marius Slettebø (53)
Eivind Blakstad (86)
Espen Bru (str) (32)
Espen Bru (str) (59)
Bjarte Apeland (84)
Enok Bore
Ådne Eikeland
Jo Åge Undheim
Espen Bru
Alf Georg Tjåland
Roy Andrè Einarsen
Hugo Hansen
Rolf Frøyland
Anders Törmä
Espen Bjelland
Tom-Eirik Fredriksen
Kenneth Holen
Stig Rosseland
Peter Mörk
Frode Eriksen
Ingen Svein Arne Monsen -> Anders Törmä (30)
Frode Eriksen -> Rolf Frøyland (66)
Eivind Blakstad (69) Ingen.
Kampen startet på verst tenkelig måte for Rosseland, som ikke hang med innledningsvis. Eivind Blakstad ordnet 1-0 allerede etter seks minutter og hjemmelaget fortsatte å presse på i tjue minutter. Enok Bore holdt Rosseland inne i kampen, og etterhvert var det gjestene fra Bryne som tok over banespillet.
En trippelsjanse med påfølgende cornere ga ikke tellende resultat etter 24. minutter, men da Espen Bjelland ble lagt i bakken etter en halvtime, ordnet Espen Bru utligning fra krittmerket.
Rosseland spilte jevnt med hjemmelaget fram til pause. Da det var spilt 45 minutter ble Svein Arne Monsen lagt felt i straffefeltet, men kampens ellers gode dommer ville ikke gi Rosseland et nytt straffespark. I stedet kontret hjemmelaget inn 2-1, som også ble pauseresultatet.
Andre omgang begynte som den første sluttet. Hans Marius Slettebø fikk enkelt hamre en corner i mål på første stolpe og samme mann punkterte kampen seks minutter senere - 4-1.
Et kvarter ut i andre omgang fikk Monsen straffesparket han skulle hatt før pause, Espen Bru var igjen iskald fra merket.
Kampen virket avgjort til tross for reduseringen, men da bursdagsbarnet Bjarte Apeland headet en corner i mål fem minutter før slutt var håpet igjen tent hos gjestene.
Det ble slukket rimelig kjapt da tremålsscorer Eivind Blakstad utnyttet en forsvarsfeil og punkterte kampen for siste gang.

Det skal legges til at Eiger-keeperen nok skulle vært utvist for hands, men dommeren fikk ikke med seg situasjonen.

Likevel tok serielederen en fortjent seier. Rosseland kunne tatt poeng med litt hell, men skal uansett ha ros for å ikke å gi opp til tross for mål i mot på de verst tenkelige tidspunkt.