Endre:  Gå til:
27.02.2009 kl 18:30 Loen kunstgress Publikumstall: 30
Nærbø IL
5 - 1
Rosseland BK
Dommer: Arild Tengesdal Privatkamp-

Målscorer
Tor Kristian Lode (30)
Harald Kvia (76)
Harald Kvia (78)
Harald Kvia (86)
Dag Arild Hansen (89)
Espen Bjelland (84)
Startellever
Tom-Eirik Fredriksen
Jan Rune Hoff
Ørjan Grødem
Håvard Salte
Espen Bru
Alf Georg Tjåland
Svein Arne Monsen
Kjell Ove Taksdal
Lasse Johannesen
Espen Bjelland
Labinot Binaku
Innbyttere
Ronny Ponni Einarsen
Kenneth Brown
Peter Mörk
Bytter
Ingen Kenneth Brown -> Håvard Salte (46)
Gule kort
Geir Haugseng (30)
John Terje Hansen (88)
Ingen.
Røde kort
Ingen Ingen.
Kamprapport
RBK-forsvaret måtte nok en gang komponeres på nytt. To midtbanespillere utgjorde backene fra start, mens debutant Ørjan Grødem spilte stopper sammen med Jan Rune Hoff. Alle fire greide seg godt.

Rosseland skapte nok store sjanser i første omgang til å avgjøre kampen, men det greide de ikke. Seks opplagte målsjanser ble satt i tverrligger, på keeper og utenfor målet. I stedet scoret Tor Kristian Lode på et corner etter at keeper-Tom hadde "sett flomlyset" og fanget luft i stedet for ballen.

Andre omgang ble en helt annen da Nærbø satte inn rutinerte og raske spillere. Dag Arild Hansen og Harald Kvia herjet tidvis med det urutinerte RBK-forsvaret og scoret fire i løpet av omgangen.

Rosseland skapte noen gode sjanser, men greide bare å score en gang. Espen Bjelland headet inn Lasse Johannsesen innlegg.

For RBKs del var det faktisk mye positivt å ta med seg til tross for firemålstap. Alle de nye spillerne viste positive takter, spesielt imponerte Ørjan Grødem og Håvard Salte i duellspillet.
På midtbanen var Alf Georg Tjåland og Svein Arne Monsen gode så lenge kreftene holdt. Da begge begynte å jukse defensivt straffet det seg umiddelbart. Espen Bjelland og Lasse Johannsen spilte en god kamp på topp.
Statistikk Rosseland Ballklubb A-lag 1980-2022