Endre:  Gå til:
17.09.2010 kl 19:00 Rosselandsbanen Publikumstall: 66
Rosseland BK
1 - 2
Voll IL
Dommer: Knut E. Anonsen Seriekamp-

Målscorer
Svein Arne Monsen (72)
Magne Stokka (61)
Sondre Nøss (67)
Startellever
Dan Thorkildsen
Jan Rune Hoff
Eirik Monsen
Ørjan Grødem
Håvard Salte
Even Sel
Roar Skrettingland
Espen Bru
Svein Arne Monsen
Per Haugland
Endre Vollsund
Geir Ove Hole
Ove Nese
Sondre Nøss
Knut Henrik Kulleseid
Ronny Meinkøhn
Espen Rasmussen
Magne Stokka
Tommy Sørheim
Håvard Kirkhus
Jone Hodne
Tor Stian Kjøllesdal.
Innbyttere
Håvard Hellvik
Bjarte Apeland
Jonas Aarrestad
Roy Andrè Einarsen
Kristian Heimdal Magnusson
Petter Eide fra 88.
Kjetil Bærheim fra 51.
Bytter
Kristian Heimdal Magnusson -> Endre Vollsund (46)
Roy Andrè Einarsen -> Per Haugland (71)
Håvard Hellvik -> Håvard Salte (71)
Rolf Langevoll
Petter Eide
Kjetil Bærheim
Jo Andrè Rasmussen
Gule kort
Ingen. Jone Hodne (82)
Røde kort
Ingen. Ingen
Kamprapport
Med seks poeng å gå på i kampen om puljeseieren, var toppkampen mot Voll kampen Rosseland ikke måtte tape. Voll på sin side hadde ikke råd til å avgi poeng for å henge med.
Kampen åpnet ganske tamt i forhold til hva som stod på spill, men tempo og intensitet økte på utover i kampen.
Etter et kvarter fikk gjestene den første sjansen. Magne Stokka ble spilt fri og kom alene med Dan Thorkildsen, sistnevnte vant den første duellen. Like før pause kom Jone Hodne tideler for sent til å sende Voll foran, men omgangen ebbet målløs ut. Rosseland hadde ballen mest, men slet med å skape de store sjansene før pause.
Trenerduo Sel/Tjåland justerte før andre omgang og satte inn en energisk Kristian H. Magnusson. Hjemmelaget dominerte totalt det første kvarteret og hadde en håndfull store sjanser før det var spilt ti minutter av omgangen. I stedet for fortjent scoring ble det et baklengsmål ut av ingenting. Et billig frispark ble nådeløst utnyttet av et kontringssterkt Voll-lag. Mens Rosseland var opptatt av å klage på dommeravgjørelsen, løp Voll og Magne Stokka opp og scoret.
Tre minutter etter 0-1 hadde Espen Bru en alle tiders mulighet til å utligne etter corner, ballen gikk på uforståelig vis over fra fem meter.
Voll var hakket mer effektive. Etter 68 minutter fikk laget et nytt billig frispark nede på høyrekanten. Ronny Meinkøhn slo hardt inn foran mål, og da RBK-forsvarerene ikke maktet å klarere, kunne Sondre Nøss banke ballen i tomt mål.
Fem minutter senere sørget en redusering fra en mulig offsideplassert Svein Arne Monsen for at de siste tjue ble et nervedrama.
Hjemmelaget presset tungt på for den viktige utligningen, men enorme sjanser ga ikke tellende resultat. Voll var farlige på kontringer, og gjorde en god jobb med å holde hodet og målet rent da serielederne presset som verst mot slutten.
Årets første borteseier på Rosselandsbanen gjør at det er helt åpent foran årets fem siste kamper i kampen om opprykksplassen.
Statistikk Rosseland Ballklubb A-lag 1980-2024