02.08.2011 kl 18:30 Rosselandsbanen Publikumstall: 120

Alexander Andersen
Jan Holdt-Aanensen
Rune Salvesen
Ådne Underhaug -> Kristian Heimdal Magnusson (26)
Roar Skrettingland -> Eivind Vorren Karlsbakk (77)
Marius Bøe -> Ådne Underhaug (83)
Roar Skrettingland (80)
Alex Olsen(51)
Vidar Haaland (66)
Ingen. Ingen
Rosseland var sist på tabellen før høstsesongens første kamp mot Vardeneset, og tempo og presisjon bar innledningsvis preg av at det var en bunnoppgjør rett etter ferien.
Hjemmelaget stilte uten toppscorerne Kenneth Grande (ferie) og Svein Arne Monsen (har gått til Ålgård), men hadde med rutinerte Per Undheim og Eivind Karlsbakk fra start. Førstnevnte skulle prege kampen i stor grad. Etter et kvarter ble den tidligere Bryne- Klepp- og Ålgård-spilleren spilt gjennom. Undheim driblet av to Vardeneset-spiller og skjøt ballen i mål fra 16 meter.
Etter en drøy halvtime var Undheim på plass igjen. Even Sel gjorde forarbeidet og slo inn fra venstrekanten, Per Undheim fikk en lett jobb med å sette inn sin og Rosselands andre scoring.
Fem minutter før pause hadde Alf Johan Hansen en alle tiders mulighet til å punktere kampen etter dødball, men en fantomredning hindret scoring fra 5-6 meters hold.
Vardeneset var ikke ufarlige og fem minutter etter hvilen kom reduseringen. Christer Rimestad fikk kjempetreff fra ca. 25 meter og Fredriksen i RBK-målet rakk ikke å reagere. 2-1.
Gjestene presset på for utligning og var nær to ganger i det 60. og 62. minutt, heldigvis for hjemmelaget strøk ballen utsiden av stolpen.
66 minutter ut i kampen falt avgjørelsen. Eirik Serigstad vartet opp med driblekunster og soloraid, men ble tatt i det han skulle sette ballen i tomt mål. Klart straffespark og utvisning, men Vidar Haaland hos gjestene slapp unna med gult kort.
Per Undheim gjorde ingen feil fra straffemerket og punkterte kampen med sin tredje scoring.
Mot slutten ble det mye rom og sjanser til hjemmelaget. Eirik Serigstad, Per Undheim og Even Sel kunne alle ha pyntet på resultatet, men kampen ebbet ut i 3-1. Rosselands første seier siden 21. mai.