05.09.2003 kl 17:00 Hognestad Publikumstall: 25

Martin Oma
Morten Sørensen
Frode Eriksen
Morten Sørensen -> Pierre Hatjoullis (65)
Martin Oma -> Åge Tjensvoll (75)
Frode Eriksen -> Gunnar U. Stangeland (75)
Gunnar U. Stangeland (40)
Sverre Aune (76)
Odd Sigve Omland
Tommy Monge
Ingen. Bent Apnesteh
Rosseland var best i første omgang mot Brusand, men var også effektive som ledet 3-1 til pause. Johan Lende dukket opp på bakre stolpe etter frispark og sørget for 1-0 etter et kvarter. Gjestene kom gratis inn i kampen igjen etter en halvtime. Et høyt, tilsynelatede enkelt, innlegg gikk rett melom hendene til RBK-keeperen og i mål, dermed 1-1. Sverre Aune sørget for 2-1 og 3-1 i løpet av fem minutter, og Rosseland hadde god kontroll på kampen til pause.
Etter hvilen trillet hjemmelaget ball, og ingen av lagene maktet å skape de store sjansene. Gjestene irriterte seg på den svake dommeren, og den dommeren svarte med å vise ut Bent Apneseth ti minutter før slutt. Dette ble en vitamininsprøytning for Brusand, samtidig som Rosseland slappet av. I febrilsk jakt på poeng begynte Brusand å skape sjanser. Erik Westby fikk sette inn 3-2 minutter før full tid, og gjestene fortsatte å presse langt inn i tilleggsminuttene. I stedet for å spille klokt, kynisk og taktisk, slapp Rosseland til Brusand, og ga bort et unødvendig frispark tre-fire minutter på overtid. Fra 35 meter siktet Erik Brunes i lengste hjørnet, og en forfjamset Per Arne Hadland i Rosseland-målet måtte igjen konstatere ny keepertabbe.
Utligningen var fortjent nok i forhold til spill og sjanser den siste halvtimen, men for Rosselands del var det helt unødvendig å gi bort poeng til håbuene like bak på tabellen.