Endre:  Gå til:
05.09.2003 kl 17:00 Hognestad Publikumstall: 25
Rosseland BK
3 - 3
Brusand IL
Dommer: Gerhard Nodland Seriekamp-

Målscorer
Johan Lende (15)
Sverre Aune (34)
Sverre Aune (39)
Erik Westby
Erik Brunes
Startellever
Per Arne Hadland
Bjarte Apeland
Johan Lende
Pierre Hatjoullis
Terje Haugland
Jo Åge Undheim
Ørjan Lie
Sverre Aune
Åge Tjensvoll
Gunnar U. Stangeland
Lasse Johannesen
Aslak T. Anda
Per Kåre Fuglestad
Sjur Morten Apneseth
Kurt Inge Sirevåg
Tommy Monge
Erik Westby
Erik Brunes
Jan Erik Tuen
Odd Sigve Omland
Erlend Fuglestad
Bernt Apneseth
Innbyttere
Martin Oma
Morten Sørensen
Frode Eriksen
Bytter
Morten Sørensen -> Pierre Hatjoullis (65)
Martin Oma -> Åge Tjensvoll (75)
Frode Eriksen -> Gunnar U. Stangeland (75)
Ingen
Gule kort
Gunnar U. Stangeland (40)
Sverre Aune (76)
Odd Sigve Omland
Tommy Monge
Røde kort
Ingen. Bent Apnesteh
Kamprapport
Rosseland var best i første omgang mot Brusand, men var også effektive som ledet 3-1 til pause. Johan Lende dukket opp på bakre stolpe etter frispark og sørget for 1-0 etter et kvarter. Gjestene kom gratis inn i kampen igjen etter en halvtime. Et høyt, tilsynelatede enkelt, innlegg gikk rett melom hendene til RBK-keeperen og i mål, dermed 1-1. Sverre Aune sørget for 2-1 og 3-1 i løpet av fem minutter, og Rosseland hadde god kontroll på kampen til pause.
Etter hvilen trillet hjemmelaget ball, og ingen av lagene maktet å skape de store sjansene. Gjestene irriterte seg på den svake dommeren, og den dommeren svarte med å vise ut Bent Apneseth ti minutter før slutt. Dette ble en vitamininsprøytning for Brusand, samtidig som Rosseland slappet av. I febrilsk jakt på poeng begynte Brusand å skape sjanser. Erik Westby fikk sette inn 3-2 minutter før full tid, og gjestene fortsatte å presse langt inn i tilleggsminuttene. I stedet for å spille klokt, kynisk og taktisk, slapp Rosseland til Brusand, og ga bort et unødvendig frispark tre-fire minutter på overtid. Fra 35 meter siktet Erik Brunes i lengste hjørnet, og en forfjamset Per Arne Hadland i Rosseland-målet måtte igjen konstatere ny keepertabbe.
Utligningen var fortjent nok i forhold til spill og sjanser den siste halvtimen, men for Rosselands del var det helt unødvendig å gi bort poeng til håbuene like bak på tabellen.
Statistikk Rosseland Ballklubb A-lag 1980-2024