Endre:  Gå til:
25.05.2012 kl 19:00 Moi stadion Publikumstall: 30
Moi IL 2 - 0 Rosseland BK
Dommer: Vidar Sævereid Seriekamp-

Målscorer
Ingen Ingen.
Startellever
Joachim Malmin Kverneland
Jan Rune Hoff
Eirik Monsen
Sindre Meling
Pierre Hatjoullis
Even Sel
Per Haugland
Kristian Heimdal Magnusson
Lasse Johannesen
Runar Haugland
Marius Bøe
Innbyttere
Stian Bore
Torstein Bjorland
Bytter
Ingen Torstein Bjorland -> Lasse Johannesen (46)
Stian Bore -> Pierre Hatjoullis (60)
Gule kort
Ingen Ingen.
Røde kort
Ingen Ingen.
Kamprapport
Med mye sykdom og skader i troppen, var det 13 spillere som satte seg på bussen til Moi denne fredagen. 39 år unge Pierre Hatjoullis gjorde comeback etter fem år på sidelinjen, og klarte seg meget godt som midtstopper frem til krampa tok overhånd. Torstein Bjorland ble henta opp fra b-laget, og også selveste Kjetil Sel hadde tatt skoa med til Moi.
Rosseland kom klart best i gang og kontrollerte spillet de første 20 minuttene. Tre store muligheter burde gitt ledelse, den klart største hadde Runar Haugland som fikk foten på et Marius Bøe-innlegg etter 20 minutter. Bare en kjemperedning av Mois keeper hindret 0-1. Men etter hvert kom Moi mer og mer med i spillet. 1-0 kom da en Moi-spiller fikk stå alene med Malmin Kverneland i Rosseland-buret, og fra skrått hold satte han den kontrollert i bortre hjørne.
Etter dette la Moi seg utrolig dypt, med 11 mann på egen halvdel og satset på kontringer. Rosseland dominerte banespillet, men kom ikke til de store mulighetene. Da gikk det som det måtte gå. Rosseland kasta frem alt de hadde, og Moi fikk pirka inn 2-0 etter en dødball rett før slutt.
Statistikk Rosseland Ballklubb A-lag 1980-2024