13.10.2012 kl 14:00 Figgjo stadion Publikumstall: 55
Figgjo IL
Dommer: Henning Karlsen Seriekamp-

Kim Espedal Pedersen (65)
Svein Kåre Hjertvik (74)
Svein Kåre Hjertvik (str. 83)
Are Gabriel Høyland (60)
Alf Johan Hansen
Ørjan Grødem
Kenneth Grøtteland
Are Gabriel Høyland
Stig Rune Elvedahl
Ingen Svein Arne Monsen -> Marius Bøe (60)
Lasse Johannesen -> Are Gabriel Høyland (83)
Kristian Heimdal Magnusson -> Kenneth Grøtteland (84)
Kevin Løining
Jarle Tveit
Erlend Thorsen
Torger Hetland
Ingen.
Gjestene prøvde å trille ball, men stanget mot et kompakt Figgjo-forsvar. Hjemmelaget var farlige på kontringer og skapte to store sjanser før det var spilt ti minutter. Figgjo ville ha utvisning da Alf Johan Hansen la ned en Figgjo-spiller som siste mann, mens Rosseland ville ha straffe da Are Gabriel Høyland ble meiet ned av Figgjo-keeperen. Ingen av delene ble gitt og omgangen ebbet ut med 0-0.
Etter pause styrte Rosseland og skapte gode sjanser, det var bare et tidsspørsmål før scoringen måtte komme. Et kvarter ut i omgangen fant Sindre Meling Are Gabriel Høyland med en stikker, spissen satte ballen rolig under Figgjo-keeperen. 0-1.
Scoringen tente hjemmelaget og virket bedøvende på gjestene. Figgjo-trener Torger Hetland satte inn seg selv og plutselig begynte hjemmelaget å vinne alt av dueller og andreballer. Rosseland ble passive statister og stod og så på da Kim Espedal Pedersen fikk heade inn ballen etter et langt innkast.
1-1 motiverte hjemmelaget enda mer. Svein Kåre Hjertvik utnyttet svakt forsvarsspil og spaserte inn 2-1 kvarteret før slutt. Samme Hjertvik punkterte kampen ti minutter senere på straffespark.