Ingen Gunnar U. Stangeland (50)
Røde kort
Ingen Ingen.
Kamprapport | Før kampen
I nye (store) drakter slet Rosseland med å omsette de mange sjansene laget skapte. Etter 10-15 intetsigende minutter, kom Rosseland til flere store sjanser ved Johan Lende, Jo Laland og Gunnar U. Stangeland. Ingen i trioen beholdt roen i avslutningsøyeblikket, men det gjorde Bent Apneseth etter et langt innkast fra Lasse Johannesen.
Rosseland ledet 1-0 til pause, men lot hjemmelaget få trille ball innledningsvis etter hvilen.
Gjestene tok etterhvert over, men igjen ble det for spett foran hjemmelagets mål.
Våganes scoret på sin eneste sjanse i kampen (var det offside?), og dette tente heldigvis oransjetrøyene. Friske innbyttere gjorde sitt til at laget skapte enda flere målsjanser, og da Heine Schea headet inn 2-1 ti minutter før slutt, ble rettferdigheten gjenopprettet på Våganes gress.

En ny slitekamp som heldigvis endte med tre poeng!