Endre:  Gå til:
26.09.2013 kl 20:00 Bore kunstgras Publikumstall: 60
Voll IL
1 - 6
Rosseland BK
Dommer: Dag Løvaas Seriekamp-

Målscorer
Ove Nese (68) Eirik Serigstad (12)
Kenneth Grøtteland (16)
Are Gabriel Høyland (40)
Eirik Serigstad (57)
Eirik Serigstad (64)
Kenneth Grøtteland (71)
Startellever
Geir Ove Hole
Preben Sletten
Ove Nese
Tommy Sørheim
Torjus Meling Berge
Håvard Kirkhus
Magne Stokka
Kjetil Bærheim
Georg Strømstad
Ola Andresen
Tom-Eirik Fredriksen
Jan Rune Hoff
Sindre Meling
Joel Bengo
Even Sel
Svein Arne Monsen
Eirik Serigstad
Kenneth Grøtteland
Kristian Heimdal Magnusson
Are Gabriel Høyland
Runar Haugland
Innbyttere
Sigve Meling
Jone Sæland Hansen
Leif Arne Hognestad
Pierre Hatjoullis
Arne Ravndal Finnby
Marius Bøe
Bytter
Sigve Meling
Jone Sæland Hansen
Marius Bøe -> Are Gabriel Høyland (70)
Pierre Hatjoullis -> Kristian Heimdal Magnusson (70)
Arne Ravndal Finnby -> Kenneth Grøtteland (84)
Leif Arne Hognestad -> Eirik Serigstad (84)
Gule kort
Tommy Sørheim
Ove Nese
Ingen.
Røde kort
Ingen Ingen.
Kamprapport
Som vanlig var det knyttet solid prestisje i nabooppgjøret mellom Voll og Rosseland. Kampen ble for første gang spilt i Verdalen på en av de minste, men dog bedre kunstgressbaner i området.
Det var ikke tvil fra start av dette passet teknisk skolerte Rosseland-spillere optimalt. Høyt tempo på ball, gode bevegelser og presisjon gjorde at Voll hadde mer enn nok med å henge med i store deler av kampen. Spesielt indreløperene Monsen og Serigstad fikk nyttet sine ferdigheter på små flater til å sette opp gode sjanser kaSom vanlig var det knyttet solid prestisje i nabooppgjøret mellom Voll og Rosseland. Kampen ble for første gang spilt i Verdalen på en av de minste, men dog bedre kunstgressbaner i området.
Det var ikke tvil fra start av dette passet teknisk skolerte Rosseland-spillere optimalt. Høyt tempo på ball, gode bevegelser og presisjon gjorde at Voll hadde mer enn nok med å henge med i store deler av kampen. Spesielt indreløperene Monsen og Serigstad fikk nyttet sine ferdigheter på små flater til å sette opp gode sjanser kampen gjennom. Målene i første omgang kom også oftest etter at Rosseland viste mer pondus i boksen, enten ved innlegg fra siden eller returer inne i feltet.
Andre omgang startet litt jevnere, men så satte Eirik Serigstad i gang showet sitt. I tillegg til de to målene, hadde han to avslutninger i tverrligmpen gjennom. Målene i første omgang kom også oftest etter at Rosseland viste mer pondus i boksen, enten ved innlegg fra siden eller returer inne i feltet.
Andre omgang startet litt jevnere, men så satte Eirik Serigstad i gang showet sitt. I tillegg til de to målene, hadde han to avslutninger i tverrliggeren. Voll fikk sine sjanser utover i omgangen, en av disse klarte Ove Nese å krangle i mål, men Rosseland var ikke ferdig med det. Kenneth Grøtteland fikk æren av å avslutte scoringsballet med en kraftheading fra 16 meter, og jubelen fortsatte hos de oransjetrøyene. Selv med sjanser frem til sluttsignalet ble det ikke flere mål.
Med viktige spillere ute for Voll av forskjellige årsaker, ble det for tøft å hamle med divisjonens ferdighetsmessig best skolerte lag. Når man så får en bane som er optimalt tilpasset disse spillerene, fikk man se en fotball som til tider nok er noe av det beste som er vist på den seks år gamle kunstgressbanen i Verdalen. (Jone Stangeland, Jærbladet 30. sep)
Statistikk Rosseland Ballklubb A-lag 1980-2022