Endre:  Gå til:
08.05.2014 kl 19:00 Riska stadion Publikumstall: 70
Riska
4 - 1
Rosseland BK
Dommer: Jim Ivar Nystad Seriekamp-

Målscorer
Anders Ommundsen (2)
Knut Magnus Haugland (27)
Runar Fløysvik (87)
Anders Ommundsen (91)
Ola Selliken (40)
Startellever
Kristian Monsen
Sindre Meling
Even Sel
Ola Selliken
Svein Arne Monsen
Per Haugland
Anders Hognestad
Eirik Serigstad
Paul Ove Laland
Kristian Heimdal Magnusson
Marius Bøe
Innbyttere
Leif Arne Hognestad
Francisco Andre Horta De Albuquerque De Moura Relvas
Are Gabriel Høyland
Kristian Wickstrøm
Bytter
Ingen Are Gabriel Høyland -> Paul Ove Laland (19)
Leif Arne Hognestad -> Anders Hognestad (46)
Gule kort
Kjetil Fjelde Paul Ove Laland (14)
Røde kort
Ingen Ingen.
Kamprapport
Rosseland virket ikke klare for kamp da årets tredje bortekamp ble blåst i gang torsdag. Duellsterke Riska utnyttet dette til fulle og scoret på lagets første sjanse etter 1,5 minutt. Det stod 2-0 før halvtimen var spilt, begge hjemmelagets scoringer kom etter balltap i angrepsoppbyggingen og påfølgende langskudd mot et ryggende RBK-forsvar.
Da oransjetrøyene først våknet, var ble det stort sett spill mot et mål den siste timen. Fem minutter før pause reduserte Ola Selliken etter et kjapt slått frispark og gjestene hadde flere gode muligheter til å skape balanse før pause.
Rosseland var virkelig gode og dominansen fortsatte i andre omgang. Rosseland trillet mye ball, kom rundt på kantene, men slet en stund med å spille seg til store sjanser mot det gode Riska-forsvaret.
20 minutter ut i omgangen startet imidlertid en kanonade mot Riska-målet som burde resultert i scoringer og tre poeng. Eirik Serigstad headet utenfor fra fem meter, Are Gabriel Høyland flikket et frispark på keeper uten at Rosseland maktet å ta returen, mens Ola Selliken og Svein Arne Monsens langskudd satte Smalås på prøve flere ganger. Mål ble det ikke, og i stedet for utligning og bortepoeng punkterte Riska kampen på en kontring tre minutter før slutt.
Rosseland flyttet fram folk i et siste forsøk på redusering, men Svein Arne Monsens heading ble stoppet av stolpen. For å understreke at Rosseland var nest best foran eget og motstanderens mål ble det nok et kontringsmål i mot på overtid.
Rosseland var overlegne i ballinnehav og banespill den siste timen, men årets første poengtap på bortebane var likevel fortjent.
Statistikk Rosseland Ballklubb A-lag 1980-2024