22.05.2015 kl 19:00 Hålå kunstgress Publikumstall: 150
Eiger FK
Dommer: Khalil Karrouch Seriekamp-

Viktor Bjerregaard Opheim (86)
Stian Sleveland (89)
Kristian Heimdal Magnusson (38)
24 Sarunas Kilijonas
Marcus Vaaland Sikveland
Francisco Andre Horta De Albuquerque De Moura Relvas
Kristian Wickstrøm
Ingen Paul Ove Laland -> Emil Selliken (41)
Francisco Andre Horta De Albuquerque De Moura Relvas -> Eirik Serigstad (57)
Marius Bøe -> Kristian Heimdal Magnusson (83)
Marcus Vaaland Sikveland -> Per Haugland (90)
Eirik Aadnøy Gohn Marius Bøe (85)
Tre dager etter at nullen sprakk på slutten mot EIK II, ventet et nytt Egersund-lag. Borte mot Eiger i Hålå vekslet lagene på å dominere kampen. Rosseland tok kommandoen fra start, da en småsyk, men veldig god Emil Selliken herjet med Eiget-forsvaret. Tre gode målsjanser ga imidlertid ikke tellende resultat.
Eiger fikk plutselig herje fritt og kun en opplagt Kristian Monsen og avslutninger utenfor hindret ledelse for øylaget.
Mot slutten av omgangen tok igjen Rosseland initiativet. Det var lite å si på at laget i nye, hvite drakter ledet til pause, Kristian H. Magnusson pirket inn ledermålet og feiret med backflip. Emil Selliken måttte dessverre gi seg, erstatter Paul Ove Laland var nær ved å øke til 0-2 på overtid.
I andre omgang styrte Eiger det meste. Rosseland ble presset bakover og slet voldsomt i motvinden de første 20 minuttene. Kristian Monsen leverte flere gode redninger og ble også reddet av tverrleggeren.
Så flyttet Eiger fram ekstra spisser, noe som ga gjestene store rom å kontre i. To gode overganger skapte tre gode målsjanser til å punktere kampen.
Rosseland så ut til å holde ut og hadde god kontroll da Eiger fikk et litt billig frispark. Hjemmelaget vant begge duellene i Rosselands målgård og kunne enkelt sette inn utligningen.
Inspirert av Rosselands sene sprekk mot EIK II manet Eiger-benken og publikum laget fram på banen for vinnermålet. Det skulle ta tre minutter før hjemmelaget hadde snudd kampen på vilje og duellstyrke. 2-1.
Eiger hadde en enorm sjanse til å øke til 3-1, før Rosseland misbrukte to muligheter til å ta poeng på overtid. Dermed ble det nytt tap av den sure sorten. Rosseland har tapt fire poeng i løpet av de fem siste minuttene to ganger på en uke, og er i realiteten hektet av toppstriden.