25.09.2003 kl 17:00 Tasta Publikumstall: 10
Tasta
Dommer: Henning Verstegen Seriekamp-

Ingen Gunnar U. Stangeland (25)
Jo Åge Undheim (32)
Jo Åge Undheim (37)
Martin Oma (60)
Jo Åge Undheim (61)
Lasse Johannesen (69)
Per Arne Hadland
Johan Lende
Jo Åge Undheim
Ole Petter Malmin
Kjell Ove Taksdal
Martin Oma
Morten Sørensen
Gunnar U. Stangeland
John Sægrov Holm
Ingen John Sægrov Holm -> Morten Sørensen (70)
Ingen Gunnar U. Stangeland (43)
Banen på Tasta var lite egnet til fotball, men kampen ble likevel satt i gang etter inspeksjon fra dommerne. Rosseland var klart bedre enn hjemmelaget, men maktet ikke å skape de store sjansene det første kvarteret. Etter 20 minutt fikk Gunnar U. Stangeland kranglet en corner i mål, og dermed startet målfesten for Rosseland. Jo Åge Undheim hadde en enkel oppgave med å sette inn 2-0 og 3-0 på åpent mål, etter at Lasse Johannesen hadde gjort grovarbeidet.
Gjestene burde ledet mer til pause, spesielt siden Tasta ble redusert til ti mann. En Tasta-spiller likte ikke å bli tacklet av Ole Petter Malmin og svarte med å kaste en ”sørpekake” i bakhodet til RBK-spillerne. Dommeren trakk korrekt opp det røde kortet.
Etter pause ”stjal” Martin Oma Lasse Johannesens scoring, da han hjalp ballen over mållinja et kvarter ut i omgangen. Rosseland ville mest, og fikk faktisk til en del bra spill på den gjennomvåte myrbanen.
For dagens mann, Jo Åge Undheim, passet sørpebanen som hånd i handske. 25-åringen sørget for sitt tredje og utklassingssiffer da han scoret på Martin Omas innlegg i det 61. minutt. Hadde ikke Undheim blitt flyttet tilbake på høyreback kunne det blitt både fire og fem for RBK-formannen.
Lasse Johannesen avsluttet målshowet 20 minutter før slutt. Den hardtarbeidende spissen fikk endelig notert sin egen scoring da han satte ballen forbi Tasta-keeperen etter et flott RBK-angrep..
Rosseland har en kamp igjen av årets sesong. Det hadde vært moro med godt oppmøte både på og utenfor banen i sesongfinalen søndag 5. oktober....
Statistikk Rosseland Ballklubb A-lag 1980-2022