11.06.2015 kl 19:00 Rosselandsbanen Publikumstall: 65

21 Fredrik Moi
22 Andreas Berg Lindland
25 Joachim Oen Haukland
Hans Undheim -> Are Gabriel Høyland (46)
Anders Hognestad -> Eirik Serigstad (64)
Paul Ove Laland -> Francisco Andre Horta De Albuquerque De Moura Relvas (76)
Kristian Wickstrøm -> Paul Ove Laland (87)
Eirik Serigstad (49)
Kristian Holte
Ingen. Alexander Eike Østrem (80)
Rosseland mistet tre poeng da Ålgård II trakk seg fra videre fjerdedivisjonsspill, og lå derfor poenget bak Moi da lagene møttes torsdag. Hjemmelaget manglet flere av sine mest sentrale spillere, men hadde en spillesugen Emil Selliken tilbake i startelleveren.
det tok seks minutter før det skjedde noe som helst i det flotte sommerværet. Runar Haugland kom alene med keeper, fikk to sjanser, men måtte nøye seg med corner. Innlegget fra corneret slo Moi-keeperen i stolpen, ballen havnet etterhvert hos nevnte Selliken som rolig plasserte ballen i mål fra 10-12 meter.
Etter 22 minutter burde Svein Arne Monsen doblet ledelsen, men skuddet fra 15 meter gikk dessverre over. Fem minutter senere prøvde Monsen seg i igjen, denne gangen fra 40 meter! En skjelven Moi-keeper var så vidt med på notene og avverget til corner.
Moi hadde ingenting å by i første omgang, men etter pause kom Lund-laget bedre med. Oppskriften var enkel - lange, høye baller og dødballer høyt oppe på banen. Rosseland har slitt på defensive dødballer men stod godt i mot på Moi sine mange cornere.
Rosseland fikk etterhvert store rom å kontre, innbytter Hans Undheim gjorde en god jobb med å strekke Moi-forsvaret. Undheim kom til flere gode sjanser, men også Ola Selliken kunne økt ledelsen alene med keeper i det 56. minuttet.
Kampen hardnet litt til mot slutten og ti minutter før full tid ble det tidlig dusj for en Moi-spiller som grisetaklet Svein Arne Monsen.
Rosseland forsvarte ledelsen og spilte, noe utypisk, klokt og kynisk for å sikre poengene hjemme mot Moi. Til tross for seks minutters tillegg og en feit Moi-sjanse på tampen holdt hjemmelaget unna til en knepen 1-0 seier og tre poeng som tok oransjetrøyene foran Moi på tabellen.