Endre:  Gå til:
19.09.2003 kl 17:00 Hognestad Publikumstall: 20
Rosseland BK
1 - 3
Voll IL
Dommer: Trond Bertelsen Seriekamp-

Målscorer
Kjell Ove Taksdal (70)
Ingen
Startellever
Per Arne Hadland
Johan Lende
Bjarte Apeland
Jo Åge Undheim
Ole Petter Malmin
Ørjan Lie
Sverre Aune
Kjell Ove Taksdal
Martin Oma
Lasse Johannesen
Frode Eriksen
Innbyttere
Torfinn Johansen
Åge Tjensvoll
Morten Sørensen
Bytter
Morten Sørensen -> Martin Oma (46)
Åge Tjensvoll -> Sverre Aune (73)
Torfinn Johansen -> Johan Lende (74)
Ingen
Gule kort
Johan Lende (70)
Morten Sørensen (88)
Ingen
Røde kort
Torfinn Johansen (85)
Ingen
Kamprapport
Gjestene Voll åpnet best mot et tamt Rosseland-lag fredag. Klepp-laget hadde et par store sjanser innledningsvis, men måtte ha straffespark for å ta ledelsen. John Olsen ble felt av Johan Lende og Sigve Meling var sikker fra straffemerket.
Rosseland fikk kjempet seg inn igjen i kampen mot slutten av omgangen, men Voll-ledelse ved pause var fullt fortjent sjansene tatt i betraktning.
Etter hvilen åpnet hjemmelaget best. Rosseland hadde ballen mest og presset voldsomt for utligning. Voll var flinke på dødball og kontringer, og bare en god Per Arne Hadland i Rosseland-målet hindret større ledelse. 20 minutter før slutt utlignet Kjell Ove Taksdal noe heldig, da et skudd skiftet retning og utmanøvrerte Voll-keeperen.
Etter utligningen bølget spillet fram og tilbake, men da innbytter Kenneth Walde fikk pirke inn 1-2 forbi en utrusende RBK-keeper, var kampen kjørt. Rosseland hadde lite å by på det siste kvarteret, og da innbytter Torfinn Johansen ble sendt i dusjen for en ”grisetackling” var det ”game over”.
Jakob Martinsen fjernet det siste snevet av nerve da han økte ledelsen til 3-1 like før full tid. Seieren var fortjent nok og beviste nok en gang at Voll er det beste jærlaget i denne fjerdedivisjonspulja.
Med seier i de to siste kampene og poengtap for Riska, har de blå-hvite fremdeles god sjanse til å rykke opp til tredjedivisjon. For Rosselands del føyde denne kampen seg inn i rekken av svake og ujevne forestillinger denne sesongen.
Statistikk Rosseland Ballklubb A-lag 1980-2024